Post by pullgritinprofin on Feb 4, 2022 14:24:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sonya The Great Adventure ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sonya The Great Adventure IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کدها همه را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Sonya The Great Adventure 2022 version ▞▞▞
بازی خوب بیش از حد بسیاری از بازی های پازل پنهان
Sonya The Great Adventure Пригодницькі cqks
بازی خوب
Sonya The Great Adventure Пригодницькі cqks
به نظر من بازی خوبی بود. هنگام جستجوی اشیاء پنهان، باید بزرگنمایی کنید، در غیر این صورت ممکن است اشیایی را که در اطراف لبهها قرار گرفتهاند از دست بدهید. "چشم اشاره" را دوست داشتم که وقتی چیزها واقعاً چسبنده می شوند و دوباره خاموش می شوند می توانید آن را روشن کنید تا بتوانید به چالش کشیده شوید.
من هنوز آن را بازی می کنم، از این رو تاکنون فقط 3 بازی را انجام می دهم، اما از آن لذت می برم، اصلاً انتظارش را نداشتم، اما تا اینجا خوب بود
اشکالی ندارد می تواند بهتر باشد و بازی های بیشتری اضافه کند
من دوست نداشتم که مجبور شوم به بازی امتیاز بدهم، ترجیح میدهم قبل از امتیاز دادن به بازی، مدتی بیشتر بازی کنم
بازی خوبیه ولی کم کم
خوب من نمی توانم تجربه مثبتی بدهم زیرا حتی شروع به بازی نکرده ام. صفر ستاره چه اتلاف. زمان یا فضای ذخیره سازی دستگاه خود را تلف نکنید.
این بازی را دوست دارم بسیاری از راه های مختلف برای پیدا کردن آیتم ها و گیم پلی عالی
سخته ولی من دوستش دارم
رابط کاربری بیش از حد به هم ریخته است. خیلی خوشایند نبود بنابراین آن را حذف کردم
برخی از پازل های چالش برانگیز برخی کمی آسان تر یک ترکیب خوب به خوبی انجام شده است!!!!!
من تا الان از داستان و مینی بازی ها لذت می برم
دره!
این بازی پولی نیست
حالا که بازی را شروع کردم و نسخه آزمایشی رایگان آن را بازی کردم، آن را دوست دارم و میخواهم بقیه بازی را بازی کنم، اما نمیتوانم آن را بپردازم... زمان سختی است... اگر میتوانستم قطعاً آن را میخرم.
یک بازی درخشان از فتنه و همیشه محاسبات ذهنی مغز شما را آزمایش می کند.
بیش از حد گنگ
بسیار سرگرم کننده، جالب و سرگرم کننده! تنها ویژگی از دست رفته نقشه تله پورت است. گرافیک، خط داستانی و موسیقی عالی. در تبلت با Dolby Atmos، صدا شگفت انگیز است! بیشتر لطفا!
Sonya The Great Adventure Pustolovske igre jopd
نمی توانستم از عینک برای رفتن به اتاق لیلی استفاده کنم
این بازی افتضاحه!!! نمی دونم با GALAXY TAB A TABLET من سازگار هست یا نه، اما نمی تونید اسم پخش کننده رو هم بذارید، پس درستش کنید، و امتیاز بهتری میدم، ممنون، اما بچه ها به تلاشتون ادامه بدین!!!
شما به اطراف می پرید نه یک داستان روان. نکات داده شده همیشه نشان نمی دهد که چه اقداماتی باید انجام شود.
گیم پلی عالی تعاملات جالب
بارگذاری نمی شود.
2 Player games : the Challenge Arcade pci
در ابتدا نوشتم که نتوانستم این را بارگذاری کنم و در صحنه اول چندین بار روی من یخ زد. من در حال تجدید نظر در بررسی خود هستم. اول، بابت تاخیر در تلاش مجدد از توسعه دهندگان عذرخواهی می کنم... من پاسخی را ندیدم تا اینکه ماه ها بعد دوباره با این بازی روبرو شدم. باید راه بهتری برای اطلاع رسانی و ارائه پاسخ وجود داشته باشد. دوم، من به توسعه دهندگان 5 ستاره می دهم تا راهنمایی های خوبی در مورد چگونگی رفع این مشکل ارائه دهند ... کار کرد! و تشویق برای پاسخ دادن به شکایت من، که مرا وادار به تجدید نظر در بررسی خود می کند. خیلی خیلی ممنونم. در مورد بازی: من هنوز در ابتدای راه هستم، و از نظر گرافیکی ساده است، اما در واقع بازی بسیار خوبی است. من به احتمال زیاد برای بازی تا آخر هزینه خواهم پرداخت (هنوز آنجا نیست) زیرا علاقه من را حفظ می کند و خیلی سخت نیست (اگر کسی چالش بیشتری می خواهد، فقط "کاه چشم" و سایر کمک ها را خاموش کنید). برای دیگران: ارزش امتحان کردن این بازی را دارد. گرافیک را بپذیرید، زیرا فانتزی نیست، اما در کل به نظر می رسد که یک نفر را کنجکاو و علاقه مند نگه می دارد!
خوب ساخته شده است
بازی عالی!!! 👍👍
آن را دوست داشت
بازی عالی الف پازل کمی سخت اما سرگرم کننده!!!
این یک بیت را دوست نداشتم، اکثر بازیها میتوانید آیتمهایی را در یک صحنه ببینید و میدانید که باید بعداً به آن بازگردید، اما با این کار فقط میتوانید آیتمی را که برای پیشرفت نیاز دارید ببینید. آن را دریافت و امیدوارم برای بخش رایگان، بنابراین من برای نسخه کامل پول پرداخت نکردم، نه زمانی که شما به طرز ناشیانه ای بدون هیچ ایده ای به کجا می روید. نکاتی وجود دارد اما ترجیح می دهم خودم آن را بفهمم. دو ستاره چون گرافیک خوب بود اما این تنها چیزی بود که اینجا دوست داشتم. متاسف
این بازی همان بمب است! شما در واقع 2 استفاده U're mind. بازی GR8 ... 👏
گاهی اوقات بدون نقشه ای که در بازی های دیگر موجود است، گیج کننده است. جلو و عقب زیاد، به خصوص اگر از ویژگی «راهنما» استفاده نکنید. در کل، یک بازی بسیار لذت بخش است.
من عاشق این بازی هستم. این یک تغییر با طراوت نسبت به بازیهای ماجراجویی است که معمولاً انجام میدهم. این سرگرم کننده و چالش برانگیز است.
متوجه شدم که علاقه مند است.
Sonya The Great Adventure Pustolovske igre jopd
خیلی باحاله😎👌
روشی عالی برای کشتن زمان با پیدا کردن پازل ها برای دیدن آنچه که در آینده در راه است
بسیار خسته کننده، گراز بیش از حد