(Android/iOS) Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] nieskończone pierwiastki hack
Feb 4, 2022 14:01:10 GMT -5
Post by pullgritinprofin on Feb 4, 2022 14:01:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ nieskończone pierwiastki hack ▞▞▞
▞▞▞ Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] 2022 version ▞▞▞
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] სათავგადასავლო dvk
Raczej nie posiada on wystarczającej motywacji, jak i celu, który wynagradzały by mu ... Based on a story from the After School Series line of light novels.
To moja ulubiona powieść wizualna od ciebie, Entabridge. Uwielbiam to, jak protaganista jest odpowiedni dla introwertyków i osób z lękiem. Byłem uzależniony od tego, jak sympatyczni są bohaterowie. Ulubionym oprócz bohatera jest rudowłosy facet. Są jednak wady. Nie przyniósł najbardziej intrygujących zwrotów akcji ani głównych wrogów. I czułem się rozczarowany postacią anioła, czuła się nijaka w porównaniu z innymi. Ogólnie rzecz biorąc, bądź na bieżąco z najlepszymi powieściami w tym sklepie z aplikacjami!
podobała mi się historia. pomyślałem, że to urocze i proste, i cieszyłem się, że nie było zbyt wielu reklam. jednak czułem, że sformułowanie było niezręczne w niektórych obszarach, ale w sumie uwielbiałem tę grę?
Chociaż ta powieść jest świetna. jest trochę krótki. pamiętajcie, jeśli zrobicie sequel/prequel, będzie świetnie. btw skończyłem to na godzinę.
nie mogę otworzyć aplikacji, utknąłem. nie mogę uruchomić aplikacji. Mam telefon S9+, ale aplikacja nie zrobi nic poza zamrażaniem. pls to naprawić, dam ci 5 gwiazdek, jeśli możesz to naprawić. obiecuję.
danuta mniewska | centropa.org
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Avontuur mhya
Ta gra jest absolutnie cudowna!!! Postacie i grafika są niesamowite! I uwielbiam to, jak możesz zrobić wiele zakończeń, a mimo to wrócić, aby dokończyć historię.Alternatywne zakończenia są zabawne jak z eliksirem! Również te tajne zakończenia za ukończenie całości są niesamowitym bonusem pobocznym! Bardzo podobało mi się moje doświadczenie z tą grą!
Nie uruchomi się, utknął po dotknięciu, aby rozpocząć
Witaj, świecie! | Kancelaria Notarialna Jezierski Szamotuły
Naprawdę podobała mi się historia i postacie, a zakończenie jest niesamowite! Jeśli lubisz czytać dobre historie z przyjemnymi postaciami, to jest to gra dla Ciebie!
Nie mogę nawet zagrać w tę grę, mówi „dotknij, aby rozpocząć”, ale nic się nie dzieje, cokolwiek zrobię
Aplikacja była ogólnie świetna. Świetnie się bawiłem grając w to. Moim zdaniem potrzebne jest tylko kilka poprawek, poprawianie skryptu, ponieważ było kilka literówek tu i tam. Projekt postaci był świetny, a także grafika w tle. Fabuła była świetna i miała satysfakcjonująco niesatysfakcjonujące zakończenie – ten klif miał mnie.
Uwielbiam tę grę! Zagrałbym to ponownie, gdybym kiedykolwiek poczuł, że muszę, ale sam w sobie jest bardzo satysfakcjonujący. Dobre opowiadanie historii, jedyne problemy, które znalazłem, to to, że czasami nie można przewinąć dialogu, to idzie za szybko lub są błędy w tłumaczeniu. W przeciwnym razie całkowicie bezbłędnie!
Twój średni VN, który ma 2 zakończenia (moim zdaniem) i wiele innych (trochę zabawnych rzeczy, które prowadzą do reklam), 1h-2h warte przeczytania
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Авантуристичке dwpv
Czy możesz sprawić, że będzie mówić?
LOVE IT SO DARN DUŻO TO UDERZA W UCZUCIA Uwielbiam to, że zawiera tak dobrą mieszankę radosnych, zabawnych, smutnych, poważnych i emocjonalnych scen. Gram w wiele gier do wyboru, a ta jest zdecydowanie jedną z najlepszych, w jakie kiedykolwiek grałem!! PS Nieważne, ile razy to powtórzę, umrę ze śmiechu z bezczelnej pozy Hajime w zakończeniu karaoke. Absolutnie uwielbiam tę pozę nieśmiałego faceta.
Styl artystyczny jest bardzo piękny, a wszystkie zakończenia są interesujące. W grze nie było nudnego momentu.
Uwielbiałem tę grę! To bardzo ciekawa i fajna historia, a gra jest dobrze wykonana
Musiałem uczciwie zmienić swoją ocenę. tam były pewne nierówności, ale ta gra jest naprawdę świetna. postacie i sztuka są po prostu cudowne i czułam się tak zafascynowana tym światem. Byłem bardzo podobny do oglądania anime, z tropami i czym nie, mogłem sobie wyobrazić sceny w mojej głowie. Szczerze, bardzo mi się to podobało - a specjalne zakończenie było świetne (mam nadzieję, że zobaczymy tę sekretną postać w sequelu, co? ~). Idę teraz zagrać w ich inne gry. chow~
dobrze, ale nadal wolę poprzedni
Tłumaczenie na angielski jest przeciętne, chociaż można się tego spodziewać po tych aplikacjach, grafika jest całkiem niezła, ale o ile czegoś nie przegapię, są tylko 3 rozdziały, które mijają bardzo szybko, co sprawia, że spędzona godzina nie jest tego warta.
Uwielbiam styl artystyczny, postacie i pomysł, ale fabuła i wybory nie są najlepsze. Nie jest to zbyt realistyczne z postaciami, ale powiedziałbym, że poza tym bardzo mi się podoba.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] Adventure qoo
Miniforce World Arkade zagc
Sztuka jest ładna, ale historia jest do bani 😶
Bardzo urocza historia, chociaż kilka razy chciałem po prostu powalić bohaterów po głowach i pouczyć ich. Nazwałbym MC „zbyt autodeprecjonującym”, ale znam zbyt wielu ludzi, którzy są naprawdę tacy, więc właściwie jest bardzo bliski. Lubię głupoty niektórych alternatywnych końcówek (i możliwość spróbowania jeszcze raz z samym dodatkiem zamiast przechodzenia przez to wszystko), ale ogólnie rzecz biorąc, wybory są dość proste. Jest to historia, którą warto rozegrać, ale bez zbytniego powtarzania.
Na początku postacie wydają się pasować do stereotypowych tropów postaci, ale w miarę dalszego czytania historii stają się one znacznie głębsze. Historia naprawdę cię chwyta i łączy z postaciami; możesz poczuć, jak się czują. Historia jest niesamowicie słodko-gorzka, ale to wspaniałe doświadczenie. Gorąco polecam to przeczytanie. Tak trzymajcie, chłopaki. Jesteś niesamowity. <3
dobra gra
Cóż, naprawdę lubię tę historię. Wydało mi się to bardzo interesujące, ale niestety nie spodziewałem się, że skończy się tak szybko i naprawdę się zdenerwowałem. Przepraszam za to, że jestem surowy i daje tylko 4 gwiazdki, ale gdyby to było trochę dłużej, na pewno dostałbyś 1 gwiazdkę więcej. Dziękuję! I tak trzymaj.
Daję te 2 gwiazdki za wysiłek, jaki włożył w to twórca i za grafikę. Poza tym jestem naprawdę zirytowany i rozczarowany powieść/grą, jakkolwiek bym to nazwał. Cóż, nazywają to offline, ale jeśli spróbujesz grać, musisz być online i oglądać reklamy, ponieważ nie możesz kontynuować, chyba że wybierzesz odpowiednią opcję (co jest nieprzewidywalne) i musisz przerobić scenę, oglądając reklamy. Tak zirytowany powtarzającym się "Złym zakończeniem" "Kolejnym zakończeniem". Dialogi mogły być lepsze tbh.
fabuła jest bardzo przewidywalna, a odpowiedzi są oczywiste. Myślę, że dziewięciolatkom spodoba się ta gra, ale zdecydowanie nie nastolatkom i starszym.
Doskonała gra, ale zakończenie jest dla mnie smutne... Mam prośbę, czy możesz zrobić rozdział drugi tej super gry? PROSZĘ? Jeśli się zgadzasz, pls Powiedz mi, nie wiem jak, ale powiedz mi, jeśli się zgadzasz. Myślę, że Mari, Isamu i Inori muszą ją teraz znaleźć (po resecie egzystencjalnym). Obyś zrobił więcej zakończonych zakończeń, bo może 3 dobre drogi, które prowadzą do prawdziwego zakończenia.
byłoby 5, gdyby super krótki dodatek wynosił 4 dolary. miałem nadzieję, że będzie to 1 dolar, ponieważ miałeś tak wiele reklam, a nawet reklam w historii (zaktualizowane). Wiem, że masz więcej gier, ale sprawiasz, że dodatkowy rozdział jest drogi, tak wyraźnie powiedziałem. Chciałbym, aby zakup dlc/ w aplikacji za dodatkowy rozdział nie wynosił 4 dolarów. Mimo to podobała mi się twoja gra. robię też świetne tłumaczenie na japoński. Jak mam się z tobą skontaktować, aby twoja gra była lepsza?
Całkowicie UWIELBIAM tę aplikację! Fabuła jest bardzo wciągająca, a postacie są naprawdę dobrze zrobione, a najlepsze jest to, że… nie ma paywalla! Jeśli nawalisz, możesz po prostu obejrzeć reklamę, aby spróbować ponownie w momencie, w którym się zepsułeś! 11/10 Poleciłbym (i chciałbym) znajomym! W niektórych momentach gramatyka może być nieco dziwna, ale wynika to głównie z tłumaczenia. Szczerze żałuję, że większość „wybierz swoje” wygląda tak.
To naprawdę świetna gra z przesłodką grafiką i muzyką. Zainwestowałem też w historię i postacie, więc jeśli jesteś fanem powieści wizualnych, gorąco ci to zasugeruję. Jedyną rzeczą, którą chciałbym zmienić w grze, jest to, że ma sposób na pominięcie lub przewinięcie do przodu niektórych dialogów, które już widziałeś, więc nie musisz przez to przechodzić, jeśli musisz tylko powtórzyć jeden wybór. Jednak wszystko to jest świetną grą i świetnie się w nią bawiłem.
Świetna historia, cóż, to jest mój pierwszy raz, gdy czytam w ten sposób i lubię anime, więc wypróbowałem tę aplikację, dla mnie nie jestem zadowolony z zakończenia, ale czy kontynuuję historię? czy to koniec?
Znudził mi się trzeci rozdział — nic tak naprawdę nie przykuło mojej uwagi, a tropy postaci nie zostały zagrane zbyt dobrze. angielskie tłumaczenie jest zrozumiałe, ale są pewne niuanse i pewne zwroty, które wydają się niezręczne i nie wydają się naturalne. sztuka jest jednak urocza!
O mój Boże. Całkowicie pokochałem tę grę! Mogę go odinstalować, ale skończyłem i gra jest absolutnie niesamowita! Myślę, że to też jest dobra strata czasu. Pokochałem to. Proszę zagraj, jeśli masz szansę.
Gacha Memories - Anime Visual Novel APK - Najnowsza Wersja 1.0 ...
Dokładnie w odczuciach. Płakałam za oba zakończenia, wielkie dzięki. Odjąłem gwiazdkę, ponieważ niektóre części mogłyby używać lepszej gramatyki. Inne niż to.? Nic.! Świetna historia i świetne postacie. Więcej miłości do twórców~
To była dobra fabuła, ale zajęło mi dużo czasu, aby utrzymać tę historię w ruchu. Więc trochę się znudziłam.
Normal Me and Abnormal Friends [Visual Novel] הרפתקאות jiy
Mówi dotknij, aby rozpocząć, ale stukałem sto razy, nadal się nie otwieram.
Uwielbiam historię i sztukę. Chociaż niektóre z angielskiego były trochę zepsute, nadal uważałem, że jest świetny